× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF

Agro-UTTO

2024.06.21.

Új Kenőanyag a kínálatban

Uni+Performance Agro-UTTO 80w(10w30)

 

Az UTTO olaj (Universal Tractor Transmission Oil) egy speciális típusú hidraulikus transzmissziós olaj, amelyet különösen mezőgazdasági traktorok és más nehéz tehergépjárművek hidraulikus és mechanikus rendszereiben használnak. Az UTTO olajok többféle funkciót is ellátnak, mivel alkalmasak a hidraulikus rendszerek működtetésére, a mechanikus sebességváltók kenésére és a nedves fékek hűtésére is.

Jellemzők és Funkciók:

Hidraulikus Rendszerek: Az UTTO olajokat hidraulikus rendszerekhez használják, ahol a hidraulikus hengerek mozgatása és egyéb hidraulikus funkciók működtetése során biztosítják az olaj szükséges viszkozitását és kenési tulajdonságait.

Sebességváltók Kenése: Mezőgazdasági és nehéz tehergépjárművekben az UTTO olajok felelnek az áttételek és sebességváltók kenéséért, ami különösen fontos a hosszú élettartamú működés és a megbízhatóság szempontjából.

Nedves Fékek Hűtése: Néhány traktor és tehergépjármű modellben nedves fékek találhatók, amelyeket az UTTO olajok hűtenek és kennek, így biztosítva a fékek hatékony működését és hosszabb élettartamát.

Vízállóság: Fontos jellemzője az UTTO olajoknak, hogy ellenállnak a víznek és nem emelik fel a féket.

Különleges Adalékok: Ezek az olajok gyakran tartalmaznak speciális adalékokat, például kopásgátlókat, oxidáció gátlókat és habzásgátlókat, hogy tovább növeljék a teljesítményüket és a tartósságukat.

Az UTTO olajokat gyakran előírják és ajánlják a traktorok gyártói, és fontos, hogy az adott jármű típusához és felhasználási körülményeihez megfelelő specifikációjú olajat válasszunk. Ez biztosítja, hogy az olaj optimálisan végezze el feladatait, és hosszú távon is védelmet nyújtson a jármű hidraulikus és mechanikus rendszereinek.

 

utto 10.png (1002 KB)utto 20.png (407 KB)


 

még több

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!