× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés OLAJKERESŐ Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI ACER 150 18 KG

cikkszám: 002358

ENI ACER 150  18 KG

ENI ACER 150 18 KG

cikkszám: 002358

Raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az Eni ACER a kényszerolajozású kenési helyek és hidraulikus rendszerek magas színvonalú kenőanyaga. Válogatott, parafinbázisú alapolajból, oxidáció- és korróziógátló adalékolással készül (R&O olajok, ISO-L-CKB és ISO-L-... tovább...

A termék bruttó ára:

39 390Ft

Az Eni ACER a kényszerolajozású kenési helyek és hidraulikus rendszerek magas színvonalú kenőanyaga. Válogatott, parafinbázisú alapolajból, oxidáció- és korróziógátló adalékolással készül (R&O olajok, ISO-L-CKB és ISO-L-HL besorolás).

Tulajdonságok

Az Eni ACER sorozat tagjai magas viszkozitás indexű olajok, ezért széles hőmérséklethatárok között is megtartják viszkozitási fokozatukat és a kenőfilm terhelésállóságát; kiváló az oxidációs stabilitásuk és öregedésálló tulajdonságuk. Alacsony folyáspontúak, még közepes viszkozitású tagok is kenőképesek -20 oC közelében. Jó vízelválási hajlamúak, nem képeznek tartós emulziót, így kis mennyiségű víz jelenlétében is jó kenőhatással rendelkeznek. Kiváló habzásgátló és légelválási tulajdonságaik hosszútávon is biztosítják az összenyomhatatlanságot. Ez a jellemző hidraulikus rendszerek esetén minimalizálja a szivattyúzási és keringési hibákat, illetve a termikus és öregedési problémák okozta változásokat.

Az Eni ACER sorozat tagjai jó rozsdagátló tulajdonságúak, valamint összeférhetőek az ásványi eredetű kenőanyagok esetén leggyakrabban használt tömítő és szigetelő anyagokkal (azaz nem duzzasztják ill. lágyítják őket).

Az Eni ACER olajok mind hidrosztatikus, mind hidrodinamikus kenési rendszerekhez megfelelőek, legfőképpen, ahol kiváló öregedésállóság ill. rozsdagátló és vízelválási tulajdonság van előírva (kivételt képeznek a gépjárművek automata hajtóművei).

Nem alkalmazhatóak azonban olyan szivattyúkban és egyéb berendezésekben, ahol határkenés előfordulhat, mert nem kopásgátló tulajdonságúak. A sorozat tagjai a legkülönbözőbb gépelemek merüléses és kényszerkenésű helyeire alkalmazhatóak, mint pl.:

- csúszó-, sikló- és gördülőcsapágyak,

- forgattyús rendszerek,

- hajtóművek, ahol nincs EP igénybevétel (1000 MPa-10000 kg/cm2 terhelésig, de szélsőséges fordulatszám/terhelési viszonyok és dinamikus igénybevételek esetén ez a határérték jelentősen csökkenhet),

- nedves csuklók és tengelykapcsolók. Kompresszorolajként, az ISO VG 22-100 fokozatúak DIN 51506 VCL ill. az ISO VG 150-460 VBL kenési szinthez.

Nem kenési célra is kiváló, ahol jó minőségű, parafinbázisú olajra van szükség.

Specifikációk a Termékleírásban !

 

Letölthető dokumentumok

Termékismertető

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG
Viszkozitás
150

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!