× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI ARNICA P46 18KG

cikkszám: 001640

ENI ARNICA P46 18KG

ENI ARNICA P46 18KG

cikkszám: 001640

Raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az eni ARNICA P olajok parafinbázisú alapolajból, speciális adalékolással készült, kék színű, nagy viszkozitási indexű (ISO-L-HV) hidraulika olaj sorozat, amelyek kifejezetten a POCLAIN hidraulikus rendszerekhez lettek k... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

34 887Ft

Az eni ARNICA P olajok parafinbázisú alapolajból, speciális adalékolással készült, kék színű, nagy viszkozitási indexű (ISO-L-HV) hidraulika olaj sorozat, amelyek kifejezetten a POCLAIN hidraulikus rendszerekhez lettek kifejlesztve.

Tulajdonságok

A rendkívül magas viszkozitási index, amely az eni ARNICA P sorozat mindkét tagjára jellemző biztosítja, hogy az olaj viszkozitása a hőmérséklet változásától csak minimálisan függjön. Az alacsony folyáspont lehetővé teszi az olaj alacsony üzemi hőmérsékleten történő alkalmazását. A termék hosszú élettartamát jó termikus és oxidációs stabilitása biztosítja. Magas hidrolitikus stabilitása minimalizálja a víz jelenlétében bekövetkező iszapképződést. Az eni ARNICA P olajok jó kopáscsökkentő tulajdonsággal rendelkeznek, ezáltal biztosítják a hidraulikus rendszer kifogástalan működését és az összes mozgó alkatrész hosszú élettartamát. A Vickers vizsgálatban mért össz. tömegveszteség kisebb, mint 35 mg. Az olajok teljesítik az FZG vizsgálat 11. fokozatát. Kiemelkedő korrózió- és rozsdagátló tulajdonságaik megakadályozzák a hidraulikus körfolyamat egységeinek oxidációját. Az eni ARNICA P olajokat kifejezetten a POCLAIN gépek hidraulikus folyadékának fejlesztették ki.

 

Specifikációk és jóváhagyások

DIN 51524/3 HVLP

AFNOR NF E 48600 HV

CETOP RP 91 H HV

 

Letölthető dokumentumok:

Biztonságtechnikai adatlap

Termékleirás

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG
Viszkozitás
P/46

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!