× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI EXIDIA HG 68 18KG

cikkszám: 000723

ENI EXIDIA HG 68  18KG

ENI EXIDIA HG 68 18KG

cikkszám: 000723

Raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az eni Exidia HG szánkenőolajokat a szerszámgépek ágyvezetékeinek és vezetősínjeinek kenésére fejlesztették ki. Parafinbázisú alapolajból készül, kenőképességet fokozó és korróziógátló adalékok felhasználásával. Az olajo... tovább...

A termék bruttó ára:

41 795Ft

Az eni Exidia HG szánkenőolajokat a szerszámgépek ágyvezetékeinek és vezetősínjeinek kenésére fejlesztették ki. Parafinbázisú alapolajból készül, kenőképességet fokozó és korróziógátló adalékok felhasználásával. Az olajok megfelelnek az ISO-L-HG (ISO VG 32, 68), illetve az ISO-L-H (ISO VG 100, 220) követelményeinek.

Tulajdonságok:

Az eni Exidia HG olaj tökéletesen megoldja a szerszámgépek csúszó vezetékeinek kenési problémáit, kiküszöböli a letapadást és a vibrációt, mely a készülő munkadarabokra és a szerszám élettartamára káros hatással lenne. Speciális adalékai módosítják a statikus és a dinamikus súrlódási tényezőt, ezáltal megakadályozzák az akadozó-csúszó (stick-slip) mozgás létrejöttét, tehát biztosítják az egyenletes, zökkenőmentes üzemmenet és így a megmunkálási méretpontosságot. Jó korróziógátló és jó emulzió szétválási hajlamú termék s így ott is alkalmazható, ahol a hűtőkenő folyadék vizes bázisú. Az eni Exidia HG olajok teljesítik a hőstabilitást, lerakódásgátlást és korróziógátlást (vas, réz, és ezek ötvözetei) vizsgáló CINCINNATI MILACRON teszteket. Az eni Exidia HG 32 és 68 olajok a Vickers-vizsgálatot 27 mg összes kopás mellett teljesítik, így alkalmazhatóak a modern szerszámgépek hidraulika olajaként is. Az eni Exidia HG 100 hajtóműolajként, az eni Exidia HG 220 csiga-hajtóművekben is felhasználható, amennyiben az akadozó csúszás elkerülése a cél.

Specifikációk és jóváhagyások

CINCINATTI P 53 (ISO VG 32),

CINCINATTI P (ISO VG 68),

CINCINATTI P (ISO VG 220),

ISO-L-HG 32 és 68,

ISO-L-G 220,

ISO-L-CKE 220,

STANIMUC G 32, 68 és 220,

DIN 51502 CGLP

Letölthető dokumentomuk:

Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG
Viszkozitás
68

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!