× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI I-SINT 0W20 1L

cikkszám: 003801

ENI I-SINT 0W20 1L

ENI I-SINT 0W20 1L

cikkszám: 003801

Van készleten

A kiszállítás 45 000Ft felett INGYENES

Az Eni i-Sint 0W-20 szintetikus technológiával készült, speciális motorolaj, elsősorban a legújabb fejlesztésű benzinmotoros és/vagy hibrid hajtású járművekhez. Alkalmazása a gyártói ajánlások szerint.   TULAJDONSÁGOK ... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

3 760Ft

Az Eni i-Sint 0W-20 szintetikus technológiával készült, speciális motorolaj, elsősorban a legújabb fejlesztésű benzinmotoros és/vagy hibrid hajtású járművekhez. Alkalmazása a gyártói ajánlások szerint.

 

TULAJDONSÁGOK 

Az Eni i-Sint 0W-20 rendkívüli folyási tulajdonságainak köszönhetően kiváló hidegindítási és átolajozási képességekkel rendelkezik, még igen alacsony hőmérsékleten is. Ezen kívül üzemi hőmérsékleten is megfelelő kenési tulajdonságokkal rendelkező, szilárd kenőfilmet ad. Különösen javasolt ún. start & stop rendszerrel felszerelt járművekhez.

Különleges formulázásának eredményeként kiváló motorvédelmet és kopásállóságot biztosit, jelentősen meghosszabbítva ezzel a motor élettartamát. 

Folyási tulajdonságai jelentős üzemanyag fogyasztás csökkenést és ezzel párhuzamosan CO2 kibocsátás csökkentést eredményeznek. 

Kiváló párolgási és hőstabilitási tulajdonságai igen alacsony olajfogyasztást biztosítanak. 

Az Eni i-Sint 0W-20 terméket a formulázáskor a legmodernebb motorok igényeihez fejlesztették, így a motorgyártók által előírt leghosszabb olajcsere periódus mellett is, a legnagyobb motortisztaságot és kenési biztonságot garantálja.

 

SPECIFIKÁCIÓK

API SN RC (Resource Conserving)

ILSAC GF-5

 

Letölthető dokumentumok

Termékismertető

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
1 L
Viszkozitás
0w20

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!