× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI I-SINT MS 5W40 4L

cikkszám: 003843

ENI I-SINT MS 5W40 4L

ENI I-SINT MS 5W40 4L

cikkszám: 003843

Van készleten

A kiszállítás 45 000Ft felett INGYENES

Az Eni i-Sint MS 5W-40 egy innovatív szintetikus technológiával készült, csökkentett hamutartalmú, - mid SAPS – motorolaj, a legújabb benzines és részecskeszűrővel szerelt, (DPF) dízel üzemű személy és kishaszon gépjármű... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

15 561Ft

Az Eni i-Sint MS 5W-40 egy innovatív szintetikus technológiával készült, csökkentett hamutartalmú, - mid SAPS – motorolaj, a legújabb benzines és részecskeszűrővel szerelt, (DPF) dízel üzemű személy és kishaszon gépjárművekhez. Rendelkezik az ismert motorgyártók – OEM – jóváhagyásaival. A termék hozzájárul a szennyező kipufogógáz-kibocsátás csökkentéséhez az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírásokhoz igazodva.

 

TULAJDONSÁGOK 

A motorolajokban jelen lévő fémalapú adalékanyagok, ha bizonyos koncentrációban használják őket, képesek veszélyeztetni a kipufogógáz utókezelő rendszerek működését és hatékonyságát, ami megnövekedett károsanyag kibocsátást eredményez. Az Eni i-Sint MS 5W-40 alacsony szerves fémsó-adalék tartalma miatt nem károsítja a kipufogógáz utókezelő rendszereket, így biztosítja ezen eszközök jobb hatékonyságát és tartósságát.

A termék nagyon magas termo-oxidatív stabilitással rendelkezik és hosszabb távon is garantálja az olaj öregedésállóságát.

Folyási tulajdonságai jó hidegindíthatóságot és gyors átolajozást, valamint jelentős üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás csökkenést eredményeznek 

Kiváló párolgási és hőstabilitási tulajdonságai igen alacsony olajfogyasztást biztosítanak.

Az Eni i-Sint MS 5W-40 kivételesen ellenáll a mechanikai igénybevételeknek, ami minimalizálja a használattal járó viszkozitáscsökkenést.

Kiváló kopásállóságot és motortisztaságot biztosit, ami lehetővé teszi a motorgyártók által előírt, - sokszor extra-hosszú - olajcsere periódusok alkalmazását.

Az Eni i-Sint MS 5W-40 motorolaj mindennemű műszaki fenntartás nélkül használható azokban a motorokban is ahol a gyártó a VW 505 00, 505 01 specifikációkat írja elő.

 

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK 

ACEA C3

API SN PLUS

MB 229.31

MB 229.51 (gyártói elfogadás)

MB 229.52 (gyártói elfogadás)

BMW LL-04 (gyártói elfogadás)

 

Letölthető dokumentumok

Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
4 L
Viszkozitás
5w40

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!