× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI I-SINT TECH P 5W30 1L

cikkszám: 003204

ENI I-SINT TECH P 5W30 1L

ENI I-SINT TECH P 5W30 1L

cikkszám: 003204

Van készleten

A kiszállítás 45 000Ft felett INGYENES

Az Eni i-Sint Tech P 5W-30 szintetikus technológiával készült, csökkentett hamutartalmú – Mid SAPS – motorolaj, elsősorban a PSA csoport (Peugeot, Citroen) motorjaihoz. Alkalmazható a gyártói előírások szerint. TULAJDON... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

4 646Ft

Az Eni i-Sint Tech P 5W-30 szintetikus technológiával készült, csökkentett hamutartalmú – Mid SAPS – motorolaj, elsősorban a PSA csoport (Peugeot, Citroen) motorjaihoz. Alkalmazható a gyártói előírások szerint.

TULAJDONSÁGOK

Az Eni I-Sint Tech P 5W-30 (Low SAPS) speciális adalékanyagát arra tervezték és alakították ki, hogy a dízelmotorral szerelt gépkocsiknak a legmagasabb szintű DPFvédelmet biztosítsa a hatékonyság, tartósság és eltömődés elleni védelem szempontjából.

A termék kimagasló védelmet nyújt a kopással szemben, biztosítva a motor maximális védelmét a legnehezebb üzemi körülmények között is.

Folyási tulajdonságai jelentős üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás csökkenést eredményeznek.

Az Eni I-Sint Tech P 5W-30 folyási tulajdonságainak köszönhetően a hidegindításoknál gyors körülolajozást biztosít még különösen alacsony hőmérséklet esetén is. 

A terméket a PSA hivatalosan jóváhagyta a B71 2290 2019-es kiadású szabványa alapján. Speciális formulázásának köszönhetően használata segít csökkenteni vagy enyhíteni az LSPI lehetőségét a motorban. Az LSPI (Low Speed Pre Ignition - alacsony fordulatszámú öngyulladás) egy nemkívánatos, potenciálisan nagyon veszélyes égési esemény, amely hangos kopogó zajjal jár és súlyosabb esetben jelentős motorkárosodást okozhat. (pl. törött dugattyúk, dugattyúgyűrűk, csatlakozórudak és gyújtógyertyák).

SPECIFIKÁCIÓK - JÓVÁHAGYÁSOK 

ACEA C2 

PSA B71 2290 (gyártói jóváhagyás)

 

Letölthető dokumentumok

Termékismertető

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
1 L
Viszkozitás
5w30

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!