× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés OLAJKERESŐ Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI MULTITECH CT 10W 20L

cikkszám: 002865

ENI MULTITECH  CT 10W  20L

ENI MULTITECH CT 10W 20L

cikkszám: 002865

Van készleten

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az Eni Multitech CT sorozat kifejezetten erőátviteli berendezések, mechanikus sebességváltók, véglehajtások, hidraulikus rendszerek, nedves tengelykapcsolók és fékek működtetésére készült, azokra a kenési helyekre, ahol... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

41 304Ft

Az Eni Multitech CT sorozat kifejezetten erőátviteli berendezések, mechanikus sebességváltók, véglehajtások, hidraulikus rendszerek, nedves tengelykapcsolók és fékek működtetésére készült, azokra a kenési helyekre, ahol a gépgyártó CATERPILLAR TO-4, vagy ALLISON C-4 teljesítményszintet ír elő.

Tulajdonságok

Az Eni Multitech CT sorozat kifejezetten Caterpillar gépek hidraulikus rendszereihez lett kifejlesztve Az Eni Multitech CT sorozat tagjai nagyon nagy oxidációs stabilitással rendelkeznek, az iszap- és üledékképződést maximálisan visszaszorítják, így az olaj hosszú igénybevétel alatt sem szenved minőségromlást. Kiváló kopásgátló tulajdonságaik révén hosszú fogaskerék és csapágy élettartamot biztosítanak, miközben igen szigorú terhelések esetén is védelmet nyújtanak. Megfelelő súrlódást biztosítanak a nedves fékekben, megelőzik a fékek zajos működését, a vibrációt és a megcsúszást, amelyek túlmelegedéshez, gyors elkopáshoz vezetnének. Összeférhetők a kenési és hidraulikus rendszerekben felhasznált valamennyi tömítő- és szigetelőanyaggal. Egyaránt összeférhetők a fém- és nemfém-alapú nedves féktárcsákkal, így hosszú és mindvégig csendes üzemet biztosítanak. Habzásgátló tulajdonságuk révén minimalizálják a hidraulikus rendszerek, szivattyúk és szelepek hibajelenségeit. Az Eni Multitech CT sorozat tagjai közül a Plus 10W a SAE 30 és SAE 50 termékek használhatók azokban az esetekben amikor a gyártó a Komatsu KES 07.868.1 teljesítményszintet írja elő.

Specifikációk és jóváhagyások

CATERPILLAR TO-4

ALLISON C4 (plus 10W, 30)

ZF TE-ML- 03 C (plus 10W, 30)

ZF TE-ML- 07F (SAE 30)

Eaton Vickers 35 VQ25 (plus 10W)

Eaton Vickers I-280-S (30, 50, 60)

Vickers M-2950-S (30, 50, 60)

DANA Powershift transmissions (plus 10W, 30)

TREMEC/TTC (SAE 50, 60)

 

Letölthető dokumentumok:

Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
20 L
Viszkozitás
10w

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!