× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés OLAJKERESŐ Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI OSO S 46 18KG (HIDRAULIKA)

cikkszám: 003514

ENI OSO S 46  18KG (HIDRAULIKA)

ENI OSO S 46 18KG (HIDRAULIKA)

cikkszám: 003514

Raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az eni OSO S hamumentes, nagyteljesítményű hidraulika olaj sorozat, mely széleskörűen alkalmazható szinte minden hidraulikus rendszerben és berendezésben. Valamennyi viszkozitási fokozata teljesíti az ISO-L-HM teljesítmé... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

37 028Ft

Az eni OSO S hamumentes, nagyteljesítményű hidraulika olaj sorozat, mely széleskörűen alkalmazható szinte minden hidraulikus rendszerben és berendezésben. Valamennyi viszkozitási fokozata teljesíti az ISO-L-HM teljesítményszint előírásait. Az eni OSO S olajok nemcsak hidraulikaolajként alkalmazhatók, hanem kopásállóságot biztosító szerszámgépolajként, cirkulációs kenőolajként is, így a felhasznált kenőolaj féleségek száma optimalizálható.

Tulajdonságok

Az eni OSO S olajokat gépi berendezések hidraulikus energiaátviteléhez fejlesztették ki. A sorozat tagjai a rendszerek megfelelő kenését is ellátják, a fémfelületeken tartós olajfilm alakul ki, amely a nagynyomású hidraulikus rendszerek egymáson csúszó alkatrészei között kialakuló nagy terheléseknek is ellenáll. Az eni OSO S olajok nagyon jó kopáscsökkentő tulajdonságúak, amit a következő szabványos vizsgálatok támasztanak alá: az ISO VG 46 viszkozitási fokozatú olaj az FZG vizsgálat 11. fokozatát meghaladja. Vickers (I-286-S) vizsgálatnál az összes tömegveszteség (szárnylapát és gyűrű) 50 mg. Rendkívül jó oxidációs stabilitással rendelkeznek, még nagyon magas üzemi hőmérsékleten is, így minimalizálják a lerakódások képződését és megtartják viszkozitásukat, ezért a hidraulikus működés tartósan optimális. Kiemelkedő korrózió- és rozsdagátló tulajdonságaik megakadályozzák a hidraulikus körfolyamat egységeinek oxidációját. Az eni OSO S olajok jó emulziószétválási hajlama, még kis mennyiségű víz esetén is megakadályozza az emulzió kialakulását, ami a rendszerben szivárgást vagy kondenzációt okozna. Az olajok víz jelenlétében is rendkívüli szűrhetőséggel rendelkeznek, ezért 3 mikron pórusméretű szűrővel szűrhetők. Habzásgátló tulajdonságuk és gyors levegőelváló képességük által elkerülhetők azok a rendellenességek melyek a szivattyúk és a szabályozó egységek működésekor a légbuborékok keletkezéséből és azok összenyomásából adódnának. 

Specifikációk és jóváhagyások

ISO 11158 HM

DIN 51524 Part 2-HLP

AFNOR NF E 48603 HM

DENISON HF O

CETOP RP 91-HM

BS 4231 HSE

CINCINNATI MACHINE P-68, P-69, P-70

EATON VICKERS M 2950-S, I-286-S

 

Letölthető dokumentumok:

Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG
Viszkozitás
46

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!