× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés OLAJKERESŐ Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI ROTRA ATF IID 1L

cikkszám: 000979

ENI ROTRA ATF IID 1L

ENI ROTRA ATF IID 1L

cikkszám: 000979

Van készleten

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az Eni Rotra ATF II D speciális folyadék, melyet főként a modern automata sebességváltókban és kormányművekben alkalmaznak, de sok más olyan területen is felhasználják, ahol nagyon alacsony a hőmérséklet és nagy mechanik... tovább...

A termék akciós bruttó ára:

2 339Ft

Az Eni Rotra ATF II D speciális folyadék, melyet főként a modern automata sebességváltókban és kormányművekben alkalmaznak, de sok más olyan területen is felhasználják, ahol nagyon alacsony a hőmérséklet és nagy mechanikai terhelésekkel szembeni ellenálló képesség, valamint a magas viszkozitási index, illetve ahol DEXRON II D jóváhagyás szükséges.

Tulajdonságok

A viszkozitási index növelő adalékok körültekintő megválasztásának eredményeként a termék kitűnő viszkozitási tulajdonságokkal rendelkezik, még hosszú távú használat után is. Kiugróan alacsony dermedéspontja a használat során előforduló legalacsonyabb hőmérsékleten is garantálja a rendkívüli teljesítményszintet. Kiegyensúlyozott súrlódási tényező módosító hatása biztosítja a zajmentes üzemet, így a sebességváltó hatékonyságát és zavartalan működését. Az Eni Rotra ATF II D-nek kiváló az oxidációs stabilitása, ami gátolja az öregedést, így nagyon magas hőmérsékleten, a szerkezeti anyagok jelenlétében is igen alacsony szintű az iszapképződési hajlama. Jó detergens-diszpergens tulajdonsága szuszpenzióban tartja a szennyeződéseket és meggátolja a lerakódások kialakulását. Az acélt, a rezet, és általában a vastartalmú, valamint vasat nem tartalmazó ötvözeteket sem korrodálja. Habzásgátló képessége minimalizálja a habképződést, ami az olaj keringését és kenőképességét károsan befolyásolná. Az Eni Rotra ATF II D tökéletesen összeférhető az összes automata hajtóművekben használatos tömítő és szigetelőanyaggal.

Jóváhagyások:

GM DEXRON II D

FORD MERCON

MAN 339 type V 1

MAN 339 type Z 1 szint

MB236.6 szint

VOITH H55.6335 (G 607, DIWA és Midimat váltók)

ZF TE-ML 04D, 11A, 14A

ALLISON C 4

CATERPILLAR TO-2

BMW

Letölthető dokumentumok:

Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
1 L
Viszkozitás
IID

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!