× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI SIMBLUM 3 18KG

cikkszám: 001927

ENI SIMBLUM 3 18KG

ENI SIMBLUM 3 18KG

cikkszám: 001927

Külső raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 45 000Ft felett INGYENES

Az eni Simblum edzőolajok parafinbázisú alapolajból készülnek valamennyi, az ipari gyakorlat keltette igény kielégítésére. A sorozat különböző folyási tulajdonságú és adalékolású tagjai lehetővé teszik a meghatározott hű... tovább...

A termék bruttó ára:

35 255Ft

Az eni Simblum edzőolajok parafinbázisú alapolajból készülnek valamennyi, az ipari gyakorlat keltette igény kielégítésére. A sorozat különböző folyási tulajdonságú és adalékolású tagjai lehetővé teszik a meghatározott hűtési sebességnek legjobban megfelelő olajtípus kiválasztását. Az „A” kiegészítésű tagok gyors hűtési sebességet tesznek lehetővé, az „L” kiegészítésű tagok könnyen lemoshatók a fém felületéről.

Tulajdonságok Az eni Simblum edzőolajok tagjai megfelelő adalékolásuk révén kiváló hűtési tulajdonságúak. Parafinbázisú alapolajaik magas lobbanáspontot biztosítanak, így a tűzveszély a minimumra csökken, emellett kiváló oxidációs stabilitással rendelkeznek, megelőzik a kokszosodást és az iszapképződést.

Az eni Simblum 2/A kisméretű alkatrészek, igen nagy hűtési sebességgel történő hőkezelésekor ajánlott. Az eni Simblum 3 acélötvözetek és nagyméretű, magas széntartalmú acélok kezelésére használatos. Alkalmazásával a repedezések, törések és a deformálódás elkerülhetők.

Az eni Simblum 3/A acélötvözetek és nagyméretű, magas széntartalmú acélok kezelésére, amikor gyorsabb hűtési sebesség szükséges Az eni Simblum 3/L acélötvözetek és magas széntartalmú acélok kezelésére használatos. Alkalmazásával a repedezések, törések és a deformálódás elkerülhetők. Ott alkalmazható elsősorban, ahol a lemoshatóság követelmény.

Az eni Simblum 5/A-t akkor kell használni, amikor a technológiai utasítás 100 oC körüli fürdő hőmérsékletet ír elő.

Az eni Simblum 26/A a sorozat nagy viszkozitású tagja, martenzites edzéshez megfelelő, amikor 200 oC körüli a fürdő hőmérséklete. A laboratóriumi és az üzemi vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy ez az olaj még ilyen magas hőmérsékleten is kiválóan ellenáll a termikus bomlásnak és az oxidációnak.

 

Letölthető dokumentumok

Termékleirás

Biztonságtechnikai adatlap

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!