× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
ENI TELIUM VSF 320(PGLP) 18KG

cikkszám: 004420

ENI TELIUM VSF 320(PGLP) 18KG

ENI TELIUM VSF 320(PGLP) 18KG

cikkszám: 004420

Külső raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 45 000Ft felett INGYENES

Az eni Telium VFS olajok szintetikus poliglikol alapolajú kenőanyagok, magas hőmérsékleten üzemelő hajtóművek és csapágyak számára. Tulajdonságok Az eni Telium VFS sorozat tagjainak alapolaja eredendően kiváló kenést bi... tovább...

A termék bruttó ára:

108 550Ft

Az eni Telium VFS olajok szintetikus poliglikol alapolajú kenőanyagok, magas hőmérsékleten üzemelő hajtóművek és csapágyak számára.

Tulajdonságok Az eni Telium VFS sorozat tagjainak alapolaja eredendően kiváló kenést biztosít. A kiugróan magas viszkozitási index minimálisra csökkenti a viszkozitás változást, akár igen tág határok között mozgó üzemelési hőmérsékleti értékek között is.

Az eni Telium VFS olajok oxidációs- és hőstabilitása kiváló. A körültekintően megválasztott adalékolás révén iszapképződés még akkor sem jön létre, ha a kenőolaj - szélsőségesen nehéz körülmények következtében - kismértékű oxidációt szenvedne.

Az eni Telium VFS sorozat tagjai kiváló kopásgátló- és EP tulajdonságúak, melyeket az alábbi teszt eredmények igazolnak.

FZG (A8,3/90): 12 fokozat

Az eni Telium VFS olajok legfontosabb felhasználási területei a magas hőmérsékleten üzemelő csapágyak és hajtóművek, (kalanderek, üveggyártás, meleghengerlés, a papír és kerámiaiparban használatos kemencék). Alkalmazható legfeljebb 150 oC-os olajfürdő hőmérsékletig, rövid ideig történő érintkezés max. 200 oC-os csúcshőmérsékletű pontokkal megengedett. Az eni Telium VFS vízoldható, tehát nem keverhető ásványolaj és egyéb szénhidrogén alapú kenőanyagokkal. A gépek réz-és réz ötvözetű alkatrészein nem okoz foltosodást. A gumitömítéseket nem támadja meg, de bizonyos epoxi bázisú festékekkel nem kompatibilis.

Specifikációk és jóváhagyások

ISO-L-CKD

ANSI/AGMA 9005-D94 (AGMA 5S, 6S)

DIN 51502 PGLP

CFIA/ACIA 4031(2009.01) ( ISO VG 320) gyári jóváhagyás

 

Letölthető dokumentumok

Termékismertető

Biztonságtechnikai adatlap

 

Gyártó
ENI
Kiszerelés
18 KG
Viszkozitás
320

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!