× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF

MFF

Kedvezményezett neve:

"RE-CORD NÍVÓ 2000" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

A "RE-CORD NÍVÓ 2000" Kft. termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt azonosítószáma:

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01324

Szerződött támogatás összege:

 72 864 906 Ft

A projekt tartalma:

A fejlesztés eredményeként "RE-CORD NÍVÓ 2000" Kft. 4524 Ajak külterület 2051 hrsz. alatti telephelyén gépjárművekkel kapcsolatos, komplex tevékenység kialakítása történt.

 

A "RE-CORD NÍVÓ 2000" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a beruházás keretében a 4675'08 Vegyi áru nagykereskedelme tevékenységét fejlesztette. A projekt keretében egy új technológiájú, innovatív, egyedi gyártású szélvédőmosó palackozó eszközrendszer került beszerzésre, melyek eredménye a vállalkozás válságállóságának és erőforrás-hatékonyságának fejlesztése volt. A beszerzésre került gép ioncserélt víz és ablakmosó folyadék kiadagolására szolgál, amely termékek esetében korábban folyamatos beszerzési problémákkal küzdött a vállalkozás.

 

Az eszköz elhelyezésére és üzemeltetésére egy 223,38 négyzetméter alapterületű csarnok került megépítésre. A csarnok a beszerzésre kerülő gép teljes körű, a jogszabályokban meghatározott munkabiztonsági szempontokat előtérbe helyező kívánalmaknak megfelel. Továbbá infrastrukturális fejlesztés keretében kialakításra került a telephely végében egy a tevékenység végzéséhez elengedhetetlen, 1000 m2-es zúzottkő burkolatú parkoló/rakodó/deponáló terület. Egy 10 kWp teljesítményű napelemes rendszer is létesült, mely az újonnan épülő csarnokra került felhelyezésre, a fenntarthatóság és erőforrás-hatékonyság jegyében. Ezen túl megvalósult 1 fő munkavállaló „Hatékony munkavégzés táblázatkezelő használatával” képzése is, mely képzést követően a munkavállalónk adminisztratív munkavégzése hatékonyabbá vált, egységnyi idő alatt több munkafolyamatot tud immár elvégezni.

 

A fejlesztés célja a piaci pozíció növelése, a tevékenységek diverzifikációjának erősítése, új technológiák alkalmazása, a telephely korszerűsítése, adottságainak hatékonyabb kihasználása, az ügyfél-elégedettség erősítése, az adminisztratív folyamatok és a munkavégzés hatékonyságának javítása, az árbevétel növelése 25%-kal, munkahelymegtartás. A beruházás eredményeként a vállalkozás beszállítóktól való kiszolgáltatottsága jelentősen javult.

A projekt befejezési dátuma:

2023.09.30.


Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!