× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF

Rólunk

Cégünk a 90’-es évek végén kezdte meg működését 2 fő létszámmal és 1 gépjárművel egyéni vállalkozás formájában.A vállalkozást id. Lippai László alapította.

A kezdeti években minimális árukészlettel indítottuk el tevékenységünket, mely kenőanyagok és autóápolási cikkek forgalmazására irányult. 2000-ben a cég fejlődési iránya és mértéke megkívánta a cégforma változtatását, mely egyéni vállalkozásból KFT-vé alakult. Ezzel párhuzamosan felépült új telephelyünk és bővült árukészlettel, valamint megnövelt létszámmal megkezdte működését a Re-Cord Nívo 2000 Kft. Az évek alatt folyamatosan építettük ki viszonteladói hálózatunkat az ország keleti részében (Borsod- Abaúj- Zemplén megyében, Hajdú-Bihar Megyében és Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében). Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy ezen partnerkapcsolatok továbbra kölcsönös elégedettséggel működjenek.

2022-ben elinduló új projektünk egy sajátmárkás termékcsalád bevezetését álmodta meg UNI+ Performance néven, melynek gyártása és forgalmazása is saját hatáskörben történik. A termékeink széles körű ismertetése, az országos viszonteladói hálózat bővítése és a kiskereskedelmi vásárlók kiszolgálása céljából indítottuk el webáruházunkat Kenőolajexpressz néven.

Amennyiben felkeltettük jövőbeni viszonteladói partnereink érdeklődését, üzletkötő kollégánk személyesen vagy telefonon tájékoztatja Önt az együttműködés lehetőségeiről. Folyamatosan törekszünk rá, hogy a piac igényeihez igazított termékeket kínáljunk ügyfeleink számára.

üdvözlettel:

Lippai László

ügyvezető

 

 

rólunk laci.png (196 KB)rólunk faz.png (179 KB)

rólunk faz-1.png (111 KB)55615.png (101 KB)

 


Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!