× Termékek PET Flakon gyártás Bértöltés Olajkereső Kedvencek Galéria Rólunk Bejelentkezés Regisztráció
MFF
UNI+ENERGY AKKUMULÁTOR 12V 110AH 920A J+

cikkszám: 004881

UNI+ENERGY AKKUMULÁTOR 12V 110AH 920A J+

UNI+ENERGY AKKUMULÁTOR 12V 110AH 920A J+

cikkszám: 004881

Raktáron
A kiszállítási idő 3-5 munkanapon belül, vagy keresse kollégánkat alternatív termék kiválasztása miatt.

A kiszállítás 55 000Ft felett INGYENES

Az akkumulátorok működése és típusai fontos szerepet játszanak a különböző alkalmazásokban, különösen a gépjárművekben. Itt van egy részletes összefoglaló az általad megadott információk alapján: Akkumulátor Töltési és... tovább...

A termék bruttó ára:

58 162Ft

Az akkumulátorok működése és típusai fontos szerepet játszanak a különböző alkalmazásokban, különösen a gépjárművekben. Itt van egy részletes összefoglaló az általad megadott információk alapján:

Akkumulátor Töltési és Kisütési Folyamata
- **Töltési Folyamat:** A pólus kivezetésekre adott feszültség hatására töltőáram alakul ki, az akkumulátor fogyasztóként viselkedik, és az elektródák anyaga visszaalakul eredeti állapotukba. A töltés során az akkumulátor feszültsége folyamatosan nő.
- **Kisütési Folyamat:** Terhelés közben az akkumulátor feszültsége folyamatosan csökken. Ha a feszültség a megadott érték alá esik, az akkumulátor mélykisütött állapotba kerül, ami károsodáshoz vezethet, ezért

Akkumulátorok Szerepe a Gépjárművekben
- **Lényeges Alkatrész:** Az akkumulátor a gépjármű villamossági hálózatának központi eleme. Még a legjobb minőségű akkumulátorok élettartama is véges, de a jó minőségű termékek kevesebb problémát okoznak

Akkumulátor Típusok és Felhasználásuk
- **Indító Akkumulátor:** Rövid idejű, nagy indítóáram leadására képes, például az önindító mechanizmus ellátására.
- **Ciklikus Akkumulátor:** Kevésbé képes nagy áram leadására, de jól bírja a ciklikus használatot.
- **Vontatási- Járműhajtó Akkumulátor:** Hosszabb ideig tartó, egyenletes áramleadásra tervezve, járművek hajtására használatos.
- **AGM Akkumulátor:** Speciális felépítésű, abszorbens üvegszálas anyaggal, amely kiválóan alkalmas mélykisütésre és ciklikus használatra.

Különböző Kialakítások
- **Jobb+ és Bal+ Kialakítás:** Az elektródák elhelyezkedése szerint különböző típusok léteznek. Az európai autók legtöbbször jobb+ kialakításúak, míg a japán és koreai autók gyakran bal+ kialakításúak.

Akkumulátor Felépítése
- **Cellák:** Az akkumulátor alapját a cellák képezik, melyekben két különböző elektróda elektrolitba merül. Ezek biztosítják a villamos feszültséget az elektródák között. A 12V feszültség akkor érvényesül, ha fogyasztót kapcsolnak az elektródákra.

 

 

Még nem érkezett ehhez a termékhez vélemény.

hasonló termékek

Kövess minket!

Tarts velünk!

hírek, érdekességek

még több

Ha szereted az akciókat

Iratkozz fel hírlevelünkre!